Suradnja s EPCOS-om

EPCOS AG (www.epcos.com/company) je njemačka tvrtka koja od 2008. godine posluje u sastavu japanske TDK grupe i globalni je lider u razvoju i proizvodnji širokog spektra visoko sofisticiranih elektroničkih komponenti, modula i sustava, s primarnim fokusom na brzo rastuće industrije poput komunikacija, IT-a, potrošačke elektronike te automobilske industrije (www.epcos.com/products).

SELK d.d. u svojstvu pod-izvođača za EPCOS OHG (Austrija) posluje unutar PPD (Piezo Protection Devices) poslovne grupe. Proizvodnja elektro-keramičkih komponenti u Kutini je “backend” za frontend-proizvodnju u Austriji, odakle dolazi polugotovi proizvod i kao takav u SELK-u prolazi niz proizvodnih procesa kako bismo proizveli tehnološki visokokvalitetan završni proizvod za svjetsko tržište.

Svi proizvodni procesi u cijelosti su usklađeni sa strogim i visokim zahtjevima automobilske industrije (ISO/TS 16949, ISO 9001, ISO 14001, ISO 50001, RBA CSR) te se sustavno mjere, analiziraju i unapređuju s ciljem postizanja tehnološke izvrsnosti završnog proizvoda “Advance to Zero defect”.

Zanima Vas više? Pošaljite nam upit.